Barry Callebaut kiest voor TMS van Descartes

 19/07/2016  Claude Yvens  News Transport

De producent van chocolade- en cacaoproducten had behoefte aan een transportmanagementoplossing om bestaande handmatige processen te automatiseren.

Barry Callebaut verstuurt op jaarbasis duizenden containers. Martin Kaeshammer, Cocoa Planner – Global Planning : “De oplossing van Descartes helpt de transparantie in de toeleveringsketen te verbeteren, de kos ten voor stock-in-transit en transport te verlagen, de vervoerderstarieven en -performance beter te managen, en de leveringsbetrouwbaarheid voor zowel onze fabrieken als eindklanten te verbeteren.”

De cloud-based TMS-oplossing van Descartes automatiseert processen in de gehele verzendingscyclus. Met het op een netwerk gebaseerde, modulaire platform kunnen inkoop- en verkooporderdata worden geconverteerd in transportopdrachten, vervoerscontracten worden beheerd en vervoersplannen worden geoptimaliseerd en uitgevoerd. Daarnaast gebruikt Barry Callebaut de oplossing om contact te houden met handelspartners, overzicht te behouden over verzendingen en voorraden, vrachtrekeningen te controleren en de leveranciers- en vervoerdersprestaties te beheren.

 

 

 

de cloud-based transportmanagementoplossing van Descartes Systems Group voor het verbeteren van zijn wereldwijde verzendingsprocessen

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!