ATS Groep kiest voor Ivecos op CNG

 27/06/2019  Claude Yvens  Trucks
ATS Groep kiest voor Ivecos op CNG

Om zijn wagenpark te vernieuwen koos ATS Groep, de multidisciplinaire technologiegroep en dochter van Luminus, bewust voor 10 Iveco Eurocargo op CNG. Eind 2019 volgen nog eens 10 nieuwe vrachtwagens van hetzelfde type.

Bij de vervanging van bestelwagens werd ook gekozen voor een alternatief op aardgas. Hendrik Aelbrecht, Division Manager van ATS nv verduidelijkt: “De visie in onze dienstverlening naar klanten willen we verder zetten in onze operationele activiteiten op de werven. Dagdagelijks vertrekken ongeveer 40 vrachtwagens en 200 bestelwagens naar onze klanten verspreid over Vlaanderen. Bij de vernieuwing van ons wagenpark dachten we na over hoe we hiermee op een duurzamere manier konden omgaan.” Al de nieuwe voertuigen worden door Garage Van Den Broecke W. en Maenhout geleverd. Belangrijk hierbij is dat Iveco een interactieve opleiding voor de chauffeurs voorziet en hen vertrouwd maakt met het voertuig en met de technische aspecten ervan zoals o.a. tanken.

ATS Groep zet ook in op veiligheid: alle nieuwe vrachtwagens worden uitgerust met 270° camera’s ter preventie van dodehoekongevallen.

Lees alles over Iveco in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!