AltéAd plaatst een grote bestelling bij Faymonville

 12/01/2018  TransportMedia  News Transport, Trailer
AltéAd plaatst een grote bestelling bij Faymonville

De Franse groep AltéAd is al 20 jaar een trouwe Faymonville-klant. En nu heeft ze dus beslist om 6 nieuwe 5-assige opleggers met dubbele laadvloer van het MultiMAX-type te kopen. Maar dat niet alleen, want ze heeft ook twee VarioMAX- en 20 MAX200-voertuigen besteld.

Die nieuwe MultiMAX-opleggers hebben lage PA-X-pendelassen en bieden tal van transportmogelijkheden. De MultiMAX PA-X maakt het mogelijk de lading te optimaliseren en over de hele lengte een minimale laadhoogte van 790 mm (volledige verlaagd) te behalen. Daarenboven maken de PA-X-assen het manoeuvreren makkelijker, dankzij een stuurhoek van 60° en een slaghoogte van 600 mm (- 150 tot + 450 mm). Hierdoor kunnen uitzonderlijk lange ladingen worden vervoerd.

AltéAd heeft ook geïnvesteerd in 2 VarioMAX-opleggers met pendelassen en een uitklapbare zwanenhals, een diepladerplateau, hydromechanische sturing en hydraulische ophanging.

De bestelling wordt afgesloten met nog eens 20 drieassige MAX200 lage plateau-opleggers van het merk MAX Trailer. Die opleggers hebben een laadplateau van 13.500 mm dat met 6.500 mm kan worden verlengd.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!