Alpega neemt specialist in tendering software TenderEasy over

 24/01/2018  Claude Yvens  IT
Alpega neemt specialist in  tendering software TenderEasy over

Alpega, trouwens al eigenaar van o.m. de Transport Management Systems (TMS) Transwide, Inet en TAS-tms, en van de vrachtbeurzen Teleroute, Bursa Transport en 123Cargo, heeft TenderEasy eind december overgenomen.

TenderEasy verrijkt het Transwide aanbod met de optimalisatie van de aanbestedingsprocedure voor kopers en verkopers van diverse vrachten. Door de samenvoeging met Transwide TMS onstaat er een tendering-softwarepakket dat de hele cyclus van aanbesteding tot betaling samenbrengt op éénzelfde webplatform.

Verladers kunnen dankzij de geïntegreerde TenderEasy oplossing de vollediga database van Alpega met meer dan 50.000 vervoerders doorzoeken en raadplegen, offerteaanvragen uitsturen en complexe algoritmes gebruiken om de resultaten te analyseren en optimaliseren en zo de best mogelijke combinatie van diensten en prijzen te garanderen.

Transwide TMS ondersteunt hierdoor de volledige aanbestedingscyclus, van pre-tender data analyse en leveranciersbeheer tot automatische toewijzing van vervoerders en freight audit. 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!