Alltrucks lanceert full-service concept voor bedrijfswagens in de Benelux

 04/07/2016  Claude Yvens  News Transport
Alltrucks lanceert full-service concept voor bedrijfswagens in de Benelux

Alltrucks is een joint-venture tussen Bosch, Knorr-Bremse en ZF. Vandaag start Alltrucks officieel met haar introductie van het fullservice werkplaats concept voor de Benelux.

Het doel is om een compleet service programma aan te bieden voor aan alle merken van bedrijfswagens. Het concept bestaat al in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië, waar Alltrucks nu een netwerk van 200 partners heeft.

“We zijn officieel pas begonnen,”  zegt Paul Wijns, Sales & Market Manager Benelux. “Onze doelstelling is om ongeveer 12 partners in 2016 te hebben, en de eerste Partner zou in juli zal tekenen. Wij benaderen zowel OES als onafhankelijke  werkplaatsen.”
Waartoe moet een partner zich engageren? “Een partner van Alltrucks zal een maandelijkse fee betalen en eenmalige investeringen in signage en (diagnostische) tools moeten doen. Daarnaast zal hij een bepaalde kwaliteitsstandaard moeten handhaven en/of bereiken. Dit wil zeggen dat tooling up-to-date moet zijn en blijven. De partners krijgen hiervoor de ondersteuning van Alltrucks, Bosch, ZF en Knorr-Bremse. Het gebruik van de Alltrucks website, met marketing tools en informatie, technische databank, hotline, supportline en ticket systeem en trainingen van Alltrucks en de drie aandeelhouders. Ook zullen de partners gebruik kunnen maken van het netwerk, dat Pan Europees zal worden.”
Volgens Wijns streeft Alltrucks ernaar om ongeveer 20 partners in België te krijgen.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!