Allift Michielsens wordt verdeler van Italiaanse hoogwerkers CO.ME.T. Officine

 30/05/2017  Claude Yvens  We are Transport 2018, Andere leveranciers
Allift Michielsens wordt verdeler van Italiaanse hoogwerkers CO.ME.T. Officine

Allift Michielsens (Deurne) verhuurt en verkoopt hoogwerkers, schaarliften, vorkliften en verreikers. Het familiebedrijf is sinds kort ook de exclusieve verdeler voor België van hoogwerkers van het Italiaanse merk CO.ME.T. Officine.

CO.ME.T. Officine laat zich vooral opmerken door de bouw van hoogwerkers op vrachtwagens. Zo is er naast een uitgebreid standaardgamma een speciaal model op vrachtwagen met een groot platform met een draagkracht van 400kg. Op de vakbeurs Matexpo van 6 tot en met 10 september 2017 in Kortrijk worden enkele nieuwe modellen van CO.ME.T. Officine voorgesteld.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!