Alle vrachtwagenmerken staan op Truck & Transport 2015

 06/01/2015  Yannick Haesevoets  Trucks, Featured TIB
Alle vrachtwagenmerken staan op Truck & Transport 2015

Van vrijdag 16 tot en met maandag 19 januari kan je op de Heizel naar Truck & Transport om er de nieuwste vrachtwagens te bewonderen.

Alle zeven merken staan er. Naast de nieuwste modellen stellen alle constructeurs ook hun diensten en producten voor waarmee de transporteur zijn vervoerskosten onder controle kan houden. “In de transportsector draait het om effi ciëntie en perfecte dienstverlening, en dat zijn precies ook de twee principes die aan de basis liggen van onze vakbeurs“, zegt Jacky Mouligneau, voorzitter van de sectie Bedrijfsvoertuigen, en voorzitter van het organiserend Comité van de Salons bij FEBIAC. “De vrachtwagenconstructeurs zijn vanzelfsprekend een eerste en onmisbare schakel in het wegtransport. Wij verheugen ons dan ook op de aanwezigheid van de zeven belangrijkste truckmerken. Daar blijft het echter niet bij: koetswerkbouwers, leveranciers van uitrustingen en toebehoren, logistieke dienstverleners, banden- en brandstofspecialisten: alles wat bij het runnen van een transportbedrijf of het beheren van een bedrijfsvloot van belang is, komt aan bod“.

De VIP-trailer van TRANSPORT.TV

Om u in stijl te verwelkomen op Truck & Transport, zal TRANSPORTMEDIA in Paleis 12 (stand 12.14) aanwezig zijn met de VIP-trailer van carrosserie JDK! Op vrijdag 19 januari maken we er ook onze Live Studio van TRANSPORT.TV waarin we een aantal prominenten uit de Belgische transportwereld zullen interviewen. De salonspecial van TRANSPORT.TV zal tijdens de beurs op verschillende schermen uitgezonden worden in de paleizen van Truck & Transport. En tot slot delen we aan de ingang van het salon ook onze saloneditie van TRANSPORT Management uit, die de officiële catalogus van Truck & Transport 2015 bevat.

Truck & Transport 2015: praktische info

Wanneer: van vrijdag 16 tot maandag 19 januari 2015
Openingsuren:
– vrijdag 16 en maandag 19 januari: van 10u00 tot 22u00 (nocturne)
– zaterdag 17 en zondag 18 januari: van 10u00 tot 18u30
Inkom: gratis op uitnodiging – anders € 25 (*)
Info: www.truck-transport.be
Organisator: FEBIAC vzw

(*) De inkomkaart voor Truck & Transport geeft u dezelfde dag GRATIS toegang tot het Salon voor Lichte Bedrijfs-, Vrijetijdsvoertuigen & Moto’s, dat plaatsvindt in de andere paleizen van Brussels Expo.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!