Alders Transport koopt DAFs en zoekt chauffeurs

 17/09/2018  Claude Yvens  Trucks
Alders Transport koopt DAFs en zoekt chauffeurs

Alders Transport heeft momenteel 15 tot 20 vacatures voor chauffeurs. Niettegenstaande heeft de transportfirma uit Overpelt een reeks van 30 nieuwe DAF Cf- en XF-trekkers gekocht.

De nieuwe trekkers zullen ingezet worden voor het langeafstandsvervoer en voor het vervoer van zware lasten op relatief korte afstanden.

Het bedrijf uit Overpelt is tevens een van de founding fathers van de provinciale pool voor beroepschauffeurs. Het FAST Track CE project is gericht op het aanzwengelen van de instroom van nieuwe chauffeurs. En het lijkt te werken : het project heeft al 28 truckchauffeurs met rijbewijs CE afgeleverd; Nochtans blijft de vraag groter dan het aanbod. Alders is momenteel op zoek naar silochauffeurs, ADR-chauffeurs voor huifwagen, kipper en silo, chauffeurs voor de bouw (plateau en binnenlader) en chauffeurs voor het internationaal transport. De firma uit Overpelt biedt bovenop het vaste loon ook nog premies en bonussen indien de sollicitanten over specifieke kennis of capaciteiten beschikken of flexibel willen werken met overnachting.

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!