ALD Automotive schenkt een bestelwagen aan Spullenhulp

 03/03/2017  Redactie  Van
ALD Automotive schenkt een bestelwagen aan Spullenhulp

ALD Automotive heeft beslist om drie jaar lang een Nissan e-NV200 gratis aan Spullenhulp ter beschikking te stellen.

Wanneer een onderneming beslist om over te stappen naar elektronische facturering (en zo zijn er steeds meer), doet ze dat om meerdere redenen: zo kan ze immers besparen op tijd (werk), papier, inkten postzegels (zowel financieel als ecologisch). besparen op tijd (werk), papier, inkt (financieel en ecologisch) en postzegels. Op die manier kan in principe een behoorlijk bedrag opzij worden gezet.

In een streven om een deel van die besparingen aan de samenleving terug te geven, besliste ‘ALD Gives Back’, het Inspiration Team van ALD Automotive, om drie jaar lang een Nissan e-NV200 aan Spullenhulp (een onderneming in de sociale economie met als opdracht mensen in moeilijkheden te begeleiden zodat ze hun autonomie op een duurzame manier herwinnen) ter beschikking te stellen. Met die bestelwagen zullen de medewerkers van Spullenhulp hun talrijke verplaatsingen kunnen doen om kledij en andere schenkingen van de bevolking op te halen.

“We zijn heel blij dat we drie jaar lang een bestelwagen ter beschikking kunnen stellen aan een vereniging die de armoede in België bestrijdt”, verklaarde Sandra de Kerckhove, Finance Director Belux bij ALD Automotive. “Bovendien hebben we hierbij voor een elektrisch voertuig gekozen. Deze actie is mogelijk gemaakt dankzij de besparingen die we konden realiseren met de e-facturering. We hopen dan ook dat u het voertuig regelmatig zult zien voorbijrijden op onze wegen. “

Bron : Fleet.be

Lees alles over Nissan in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!