[AFTERMOVIE] Herbeleef de Traxio Awards en ontdek alle winnaars

 04/12/2019  Yannick Haesevoets  News Transport
[AFTERMOVIE] Herbeleef de Traxio Awards en ontdek alle winnaars

TRAXIO, de federatie van de autosector en de aanverwante sectoren, organiseerde op 28 november in de Dockx Dome in Brussel een grootse avond voor de prijsuitreiking van de TRAXIO Awards.

Traxio heeft zijn eigen awards een nieuw elan ingeblazen onder een nieuwe formule, die bedrijven in de mobiliteitssector beloont op drie gebieden: groei, innovatie en HR.

De nationale Gazellen (toegekend in samenwerking met Trends Top) werden respectievelijk toegekend aan Car Avenue Star in de categorie Mobiliteit en aan AP Logistics (een onafhankelijke distributeur van onderdelen) in de categorie Uitrusting en Diensten. De gewestelijke Gazellen werden toegekend aan Car Avenue Star (Eupen) voor het Waalse Gewest, DA Motors (Genk) voor Vlaanderen en Auto 5 voor Brussel.

Vermant (Mechelen) won de eerste Traxio HR Award, terwijl Carsys (Marche-en-Famenne) en Depannage 2000 (Antwerpen) werden onderscheiden voor innovatieprojecten. Luc De Moor (EDUCAM Group Managing Director) ontving tenslotte een Lifetime Achievement Award van Traxio voor zijn dertig jaar aan het hoofd van het kennis- en opleidingscentrum voor de autosector en aanverwante sectoren.

Herbeleef de Traxio Awards met deze mooie aftermovie:

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!