ABCAL: 50-jarige brengt dynamiek in supply chain

 20/05/2008  Claude Yvens  News Logistics, Contract Logistics

De negende dag van de Inkoop en Bedrijfslogistiek van ABCAL heeft plaats op 5 juni a.s. in de Club Justine N° 1 in Limelette. De studiedag in het teken van het 50-jarig jubileum van de ABCAL zal gewijd zijn aan de verschillende specialiteiten in de bevoorradingsketen. Als betrokken partij of als aankoper, de wereld van de supply chain vergt meer en meer doelgerichte kennis en competenties, zowel technologisch als wetenschappelijk. Die zijn onlosmakelijk verbonden met begrippen als concurrentiekracht, mondialisering en duurzame ontwikkeling, wat permanent een 100% inzet vraagt. Natacha Tréhan (foto, met Marc Courtejoie, ABCAL), specialiste van het IAE in Grenoble, zal het hebben over het vak van aankoper en zijn evolutie naar dat van risk manager.
Zullen eveneens het woord nemen over het thema van de dag: François Thys (UCB), Jean-Paul Trum (Vivaqua), Jean-Pierre Hermant (Cherokee), Laurence Coudroy (Johnson & Johnson), Karine Collard (Ceva), Serge Kreins (Arcelor) et Jean-Paul de Bartolo (IBA).
De middagsessie behandelt de personeelspolitiek, met Gert Maddens (Purcon) en Sophie Bertholet (Randstad). De dag wordt afgesloten door Eric Domb, voorzitter van de Union Wallonne des Entreprises en manager van het jaar 2007. (BDo)

Tagged With: ABCAL