8 Scania’s R450 Topline voor Van Aperen

 29/09/2015  Yannick Haesevoets  News Transport
8 Scania’s R450 Topline voor Van Aperen

“We hebben voor de Scania R450 gekozen, omdat we denken dat dit de ideale trekker is voor onze activiteiten”. Jul Van Aperen, General Manager van transportbedrijf Transport Van Aperen uit Wuustwezel, is al sinds 1984 overtuigd van de kwaliteiten van de Zweedse voertuigen.

De collega’s waren positief over het verbruik van dit voertuig. Tot nu toe kunnen we hen alleen maar gelijk geven”, benadrukt Jul Van Aperen. Volgens de General Manager van het bedrijf is ook het veiligheidsaspect een belangrijke troef van het voertuig in kwestie. “Om de veiligheid te verhogen, hebben we de voertuigen uitgerust met een pack met Adaptive Cruise Control en Lane Departure Warning”.

“Onze chauffeurs zijn meestal een week van huis. Daarom hebben we de nieuwe voertuigen uitgerust met een autonome airconditioning, een koelkast met vriesvak, een koffiemachine, een microgolfoven, een extra convertor en uiteraard ook een onafhankelijke verwarming en standaardairco. Tenslotte zijn we ook helemaal weg van de Topline-cabine. Het is al jaren dat we er de voorkeur aan geven”.

Het transportbedrijf koos voor een financiering op basis van een huurovereenkomst: “We kozen voor deze huurformule omdat het ons toelaat de kosten maand na maand in beeld te brengen. Bovendien is het niet nodig om sommige kosten te prefinancieren”, aldus J. Van Aperen. Het onder controle houden van de kosten uit zich ook in het afsluiten van een onderhoudscontract. “Een dergelijk contract is de ideale manier om de onderhoudskosten op voorhand in te schatten en onaangename verrassingen te vermijden. Als er problemen opduiken, is het aan Scania om een oplossing te bedenken. Aangezien we voornamelijk in het internationaal gebeuren actief zijn, is het ook handiger om slecht één gesprekspartner te hebben”.

De onderneming uit Wuustwezel rijdt al sinds 1984 met Scania. Jos Van Aperen legt uit waarom: “We zijn tevreden over de kwaliteit van de voertuigen en hebben altijd op een uitstekende service kunnen rekenen van onze dealer Scania Wijnegem. Onze relatie is gebaseerd op begrip en wederzijds respect. De concessiehouder is er zich van bewust dat de onbeschikbaarheid van onze vrachtwagens, als gevolg van onderhoud en herstellingen, tot een minimum moeten beperkt worden”.

Lees alles over Scania in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!