8 DAF XF-voertuigen voor de 80ste verjaardag van Transport L. Van Bogaert

 06/10/2016  TransportMedia  News Transport
8 DAF XF-voertuigen voor de 80ste verjaardag van Transport L. Van Bogaert

Het bedrijf Transport L. Van Bogaert uit Hamme viert zijn 80ste verjaardag met acht nieuwe DAF XF Euro 6-trucks. En dit nadat het onlangs naar een gloednieuw gebouw in de industriezone van Zwaarveld is verhuisd.

De DAF-voertuigen hebben een vermogen van 560 pk. Bart Malfliet, die de 3de generatie aan het hoofd van het familiebedrijf vertegenwoordigt, verklaart die keuze: “We hebben geopteerd voor een model met een korte hefas om zo in alle omstandigheden de wettelijke normen op het vlak van gewicht en lading per as te kunnen respecteren. Dat zorgt voor een bijkomende investering, maar die hebben we intussen al terugverdiend, gezien het grote aantal controles die op overbelasting worden uitgevoerd.” De nieuwe voertuigen zouden daarenboven drie tot vier liter per 100 km minder verbruiken dan hun voorgangers van andere merken. “Onze DAF-concessiehouder – Garage Van den Keybus uit Belsele – heeft trouwens een uitstekende reputatie en we hebben hen leren kennen en waarderen als een 100% betrouwbare partner”, verduidelijjkt Bart Malfliet nog.

Verder melden we nog dat Herst Holding dit jaar een minderheidsdeelneming in het kapitaal van het bedrijf heeft gekocht en in de toekomst dus een grotere rol zou moeten gaan spelen.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!