5 Renault Trucks T voor Theo Van de Velde

 29/09/2015  Yannick Haesevoets  News Transport
5 Renault Trucks T voor Theo Van de Velde

Het transportbedrijf Theo Van de Velde uit Lennik heeft vijf Renault Trucks T 460 aangekocht. De trekkers zijn uitgerust met onder andere dodehoekcamera’s en navigatiesystemen. De drie exemplaren die nog moeten worden geleverd hebben ook al het automatische remsysteem Forward Collision Prevent.

“In 1986 zijn we begonnen als zelfstandige met twee vrachtwagens”, zegt zaakvoerder Theo Van de Velde. “Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 45 vrachtwagens. Mijn dochter Leen en zoon Jeroen zitten ook mee in het bedrijf. Wij doen alle soorten transport, zowel nationaal als internationaal”.

Transport Theo Van de Velde werkt al 10 jaar met Renault Trucks. “We hebben hier nog Renault Trucks Premium rijden”, zegt de zaakvoerder. “Met deze bestelling hebben we nu vijf exemplaren van de Truck of the Year 2015 in huis. Het zijn comfortabele vrachtwagens met de soepele geautomatiseerde Optidriver-versnellingsbak”.

Net als vele andere transportbedrijven is het ook voor Transport Theo Van de Velde niet gemakkelijk om chauffeurs te vinden. “Het imago van het beroep is niet meer wat het geweest is. Daar moet dringend iets aan worden gedaan”, vindt Theo Van de Velde. “De transportsector blijft de ader van onze economie, zonder transport raken de goederen niet bij de klanten. Dat vergeten buitenstaanders al eens”.

Lees alles over Renault Trucks in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!