3 nieuwe Renault Masters voor Delporte

 02/03/2016  Yannick Haesevoets  Van, Nieuwsbrief
3 nieuwe Renault Masters voor Delporte

De onderneming Delporte uit Komen, specialist in industriële vloeren, is opnieuw bij Renault Trucks komen aankloppen met het oog op een uitbreiding van het wagenpark. Deze keer betreft het drie nieuwe Renault Master van het type 165.35 CC E30 C met airco en luchtvering.

Delporte heeft dus vooral naam gemaakt als specialist in grondwerken en industriële betonvloeren. Werfleider Sebastien Bossu legt uit waarom de nieuwe Masters zwaar op de proef zullen gesteld worden: “Twee van de drie nieuwe voertuigen zullen uitgerust worden met een kraan om de poliermachines voor betonvloeren te laden en te lossen. De derde nieuwkomer wordt uitgerust met een laadbak met zijschotten in het kader van onze grondwerkactiviteiten“.

De vloot van Delporte bestaat uit een veertigtal voertuigen, waaronder zo’n 15 Renault Trucks, inclusief één vrachtwagen. De keuze voor de Renault Master is weloverwogen: “De keuze voor de Master werd ingegeven door het hoge laadvermogen. In vergelijking met de voertuigen van de concurrentie, kunnen we tot 800 kg meer laden. Dat is toch een wezenlijk verschil“, beklemtoont Sebastien Bossu.

Lees alles over Renault Trucks in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!