2018: een drukke agenda die we met u willen delen

 21/12/2017  Redactie  News Transport, News Logistics
2018: een drukke agenda die we met u willen delen

Tradities zijn er om te respecteren: we wensen jullie daarom prettige eindejaarsfeesten en een fantastisch 2018. Het nieuwe jaar belooft, zoals altijd, een rijk jaar te worden voor de transportwereld. Noteer alvast:

  • De “Transport & Logistics Awards” verhuizen naar een andere locatie. Op donderdag 1 maart wordt u vanaf 17.00 u. verwacht in de Nekkerhal van Mechelen. Deze locatie biedt ons meer mogelijkheden om u in de beste omstandigheden te ontvangen en ook de parkingfaciliteiten zijn een stuk beter. Wilt u erbij zijn? Stuur een mail naar info@transportmedia.be.
  • De ‘Best of VAN’ op donderdag 21 juni. Onze zomerse garden party komt er terug voor een tweede editie om de community van het lichte bedrijfsvoertuigen te eren.
  • De ‘Transport & Logistics Gazellen‘ op woensdag 3 oktober, waar de beste presterende logistieke dienstverleners worden beloond, in samenwerking met Easyfairs en Trends TOP.

Dit is natuurlijk maar een klein greep uit het programma dat geserveerd wordt in 2018 en we kijken ernaar uit om dit met u te delen. We wensen jullie van harte een mooi, productief en innoverend 2018!

Het TRANSPORTMEDIA-team

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!