[18 en 19 Maart] Voorstelling Turbo’s Hoet en Kässbohrer

 10/03/2016  Yannick Haesevoets  Trucks, Advertorial
[18 en 19 Maart] Voorstelling Turbo’s Hoet en Kässbohrer

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart 2016 vanaf 10 uur verwelkomen wij U graag op onze bedrijfsterreinen in de Armoedestraat 38 te Rumbeke (Roeselare).

Deze dagen staan speciaal in het teken van de nieuwe samenwerking tussen Turbo’s Hoet en Kässbohrer.

Kässbohrer en Turbo’s Hoet hebben een gelijklopende bedrijfsfilosofie en bundelen sinds vorig jaar hun krachten. Turbo’s Hoet verzorgt de service en de verdeling van het Kässbohrer gamma voor de Belgische markt. Een succesvolle start, want de afgelopen 3 maanden zijn al meer dan 80 trailers verkocht/uitgeleverd.

Turbo’s Hoet evolueert al jaar en dag mee met de marktconjunctuur. De Hoogleedse constructieafdeling specialiseert zich meer en meer in Custom Made Trailer. De uitgebreide Know How is gegroeid uit het verleden en wordt aangevuld door ons eigen Engineering Bureau. Geen enkele maat is te groot, geen enkele klus te zwaar.

Kässbohrer ontstond in 1893 te Ulm. Ondertussen vinden we de Kässbohrer-technologie en hun vervoersoplossingen in meer dan 50 landen terug. De vindingrijkheid, flexibiliteit, specifieke benadering van productie en klantenservice zijn de leidraad van het succes. Geïnspireerd door haar geschiedenis hoopt Kässbohrer verder te groeien, ook de komende 120 jaar.

Wij vestigen 18 en 19 maart speciaal de aandacht op het productgamma en innovaties van Kässbohrer en Turbo’s Hoet.

Hierbij al een gamma van trailers die te bezichtigen zijn: Plateaus, Baché, Cool, Container, Tank, Silo Trailer, Dieplader 2-3-4 asser,…

Kortom een bezoek aan ons bedrijventerrein is meer dan de moeite waard. Turbo’s Hoet en Kässbohrer zal vertegenwoordigd zijn met zijn Sales team en kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen!

Bevestiging uw aanwezigheid vóór 14 maart door een mail te sturen naar: thomas.despodt@turbos-hoet.be

Neem alvast ook een kijkje op onze website.

Het Turbo’s Hoet team

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!