156 ‘Ridders van de weg’ gehuldigd door TVM

 26/10/2016  TransportMedia  News Transport
156 ‘Ridders van de weg’ gehuldigd door TVM

TVM Belgium, de verzekeraar die in transport is gespecialiseerd, beloont dit jaar 156 ‘Ridders van de weg 2016’, chauffeurs die een zeker aantal jaren ongevalvrij hebben gereden.

84 Ridders behaalden brons, 60 zilver en 12 goud. Deze laatsten zijn 10 jaar zonder één enkel ongeval de baan op geweest. TVM herinnert ons er voor de gelegenheid aan dat uit de statistieken van de EU blijkt dat het aantal verkeersongevallen tussen 2013 en 2014 met 2,3% is gestegen en dat het aantal dodelijke ongevallen erg hoog blijft. De Ridders van de weg maken deel uit van een veiligheids- en preventieprogramma van TVM. Meer dan 30% van de transportbedrijven in de Benelux zijn bij TVM verzekerd.

We vermelden nog dat TVM het ook nog heeft gehad over de recente lancering van zijn app ‘Trucker’, die de chauffeurs op de weg moet begeleiden. De app geeft aan waar ze veilige en goed uitgeruste parkeerterreinen kunnen vinden en waarschuwt hen voor gevaarlijke situaties op de weg (opritten van autosnelwegen, rotondes, enz.).

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!