13 extra Renault Kangoo-voertuigen voor Yontec

 21/07/2016  TransportMedia  Van
13 extra Renault Kangoo-voertuigen voor Yontec

Paesmans Autogroep, Renault-concessiehouder in Hasselt, heeft 13 Renault Kangoo’s geleverd aan het bedrijf Yontec, dat in industrieel onderhoud is gespecialiseerd en ook in Hasselt is gevestigd. De 13 nieuwe Kangoo’s komen in een wagenpark terecht dat al voor 100% uit Renault-voertuigen bestaat.

Peter Manet, vlootbeheerder van Yontec, verklaart die keuze: “De Kangoo’s worden gebruikt door onze technici die industrieel onderhoud bij de Yontec-klanten in heel Vlaanderen uitvoeren. We willen een veilig en efficiënt transportmiddel om onze monteurs en hun gereedschap naar het werk te brengen. We hebben dan ook om verschillende redenen voor de Renault Kangoo gekozen: hij heeft de ideale grootte om onze technici en hun gereedschap te vervoeren, de motor – we hebben voor de versies van 90 pk geopteerd – moet voor voldoende rijplezier zorgen en tegelijk redelijk zijn in verbruik en dan is er de lage Total Cost of Ownership en vooral de uitstekende service van onze concessiehouder Paesmans uit Hasselt. Paesmans helpt ons bij het kleinste probleem, of het nu om bestellingen gaat of om het onderhoud van ons wagenpark. De garage verleent een full service waardoor wij ons volledig op onze corebusiness kunnen concentreren.”

Yontec telt momenteel een honderdtal voertuigen en het zijn allemaal Renault’s: 4 Clio’s, 1 Trafic en 95 Kangoo’s. “Ons wagenpark evolueert voortdurend. De voorbije twaalf maanden hebben we er minstens 60 besteld. Binnenkort willen we trouwens opnieuw een bestelling van 5 Kangoo’s plaatsen. En dan hebben we het nog niet over de 5 tot 10 Renaults die we voor korte termijn hebben verhuurd en die constant in onze vloot te vinden zijn.”

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!