Transportmanagement.be

Volvo Trucks geeft truck aan Hogeschool uit Bergen

 04/10/2012  Yannick Haesevoets  Trucks
Volvo Trucks geeft truck aan Hogeschool uit Bergen

Goed nieuws voor de Hogeschool Helha uit Bergen. HELHa heeft immers een recente Volvo FM9 van Volvo Trucks gekregen. Zo zullen 200 studenten automechanica kunnen werken op een moderne truck.


“Deze gift is een kans voor de 200 studenten die een bachelor in automechanica volgen en vooral voor hen die de richting mechaniek/elektronica genomen hebben. Zij kunnen immers werken op een modern voertuig”, zegt Dominique Masy, directeur van de afdeling techniek van de HELHa.

In het verleden heeft Volvo Trucks al diverse voertuigen aan scholen gegeven. Zo hebben o.m. Lessius Hogeschool in Mechelen en Katho in Kortrijk al een Volvo truck in huis om hun studenten in de praktijk les te kunnen geven. Ook hebben een groot aantal onderdelen hun weg al naar scholen gevonden. Deze actie kadert in het totale scholenproject van Volvo Trucks Belgium, waarbij hogescholen jaarlijks op een 2-daags traject worden uitgenodigd zodat de studenten kunnen kennismaken met trucks en met Volvo. Ook middelbare technische scholen worden regelmatig uitgenodigd voor een training in de service school.

Lees alles over Volvo Trucks in onze Transport & Van In Belgium directory!