Transportmanagement.be

Unieke opslag van SSI Schäfer bij Autoparts De Jonghe in Geel

 21/11/2013  Yannick Haesevoets  Contract Logistics
Unieke opslag van SSI Schäfer bij Autoparts De Jonghe in Geel

De Jonghe Autoparts verkoopt sinds 1980 onderdelen, onderhoudsproducten en toebehoren, autolak en gereedschap voor personen- en bestelwagens. Meer dan 15.000m² voorraad in technische en carrosserie onderdelen, nieuw en tweedehands, beschikbaar in 4 filialen. De Jonghe Autoparts levert nieuwe auto-onderdelen voor alle gangbare merken. Dankzij een enorme voorraad beschikken zij binnen de 24u over de bestelde onderdelen in voorraad.

In samenspraak met  De Jonghe tekende  SSI Schäfer de volledige lay-out van het nieuwe magazijn in Geel. SSI Schäfer installeerde R3000 legbordstellingen met tussenvloerconstructies voor de creatie van 3 niveaus aan opslagplaatsen. Op deze manier wordt de beschikbare ruimte in het magazijn vergroot én optimaal benut. In totaal werden er 4.000 legborden gebruikt voor de opslag van zowel lichte als zware auto-onderdelen.

Het type R3000 legbordstelling heeft verschillende accessoires waardoor SSI Schäfer een efficiënte oplossing bood voor de opslag van  auto-onderdelen met grillige vormen, zoals carrosserieonderdelen en uitlaten. Afhankelijk van hun lengte worden de uitlaten hangend of liggend gestockeerd in de magazijnrekken. De kopse kanten van de rekken zijn voorzien van geperforeerde platen en bieden een eenvoudige oplossing om met haken verschillende soorten aandrijfriemen overzichtelijk te stockeren.

Contacteer ons voor een verdere planning, offerte of gratis projecttekening:

SSI Schäfer is op zoek naar een Verkoopdirecteur Magazijnsystemen (m/v)