Transportmanagement.be

Structurele samenwerking tussen Matexpo en TRANSPORTMEDIA

 26/06/2013  Yannick Haesevoets  Economie
Structurele samenwerking tussen Matexpo en TRANSPORTMEDIA

Matexpo, het tweejaarlijkse evenement voor de bouwsector, opent de deuren van 4 tot 8 september in Kortrijk Xpo. TRANSPORTMEDIA, dat naast de transport- en logistieke sector ook actief is in de bouw, zal uiteraard ook uitvoerig berichten over de nieuwigheden op het salon. Naast een speciale editie van TRANSPORT Management zal ook een BOUW.TV (op Kanaal Z) volledig gewijd worden aan de beurs.

TRANSPORTMEDIA zal deze hoogmis van de bouwsector voorbereiden in samenwerking met de organisatoren van Matexpo. Op het programma staan twee initiatieven die de dynamiek van Matexpo en bij uitbreiding van de hele sector in de schijnwerpers zullen plaatsen.

Naar jaarlijkse gewoonte zal TRANSPORTMEDIA eind augustus een speciale editie van TRANSPORT Management publiceren, die integraal gewijd wordt aan het rollend materieel voor de bouw (vrachtwagens, bestelwagens, getrokken materieel, bouwmachines). Dit magazine wordt verdeeld naar een apart doelpubliek, waaronder ook alle bouwondernemingen die meer dan 10 personen tewerkstellen.

Ook de camera’s zullen echter van de partij zijn. We programmeren een speciale aflevering van BOUW.TV over Matexpo, die uitgezonden wordt op Kanaal Z tijdens de weekends van 31 augustus en 1 september, met heruitzendingen tijdens het salonweekend van 7 en 8 september. Voor deze aflevering organiseren we opnieuw een Bouw Test, waarin we met enkele recente werfvrachtwagens de steengroeve van Quenast induiken.

En als u zelf van de partij bent in Kortrijk, aarzel dan niet om onze stand te bezoeken in de rambla, vlakbij Hal 5 (die van de vrachtwagens) ! Daar richten we een tv-studio in waarin we de voornaamste spelers op Matexpo voor de camera halen.