Transportmanagement.be

SSI Schäfer tussenvloeren voor efficiënte benutting opslagruimte

 07/03/2013  Yannick Haesevoets  Contract Logistics
SSI Schäfer tussenvloeren voor efficiënte benutting opslagruimte

Magazijn- en tussenvloeren vergroten het beschikbare oppervlak in uw magazijn door het integreren van extra verdiepingen. We spreken ook van verdiepingsvloer, systeemvloer en platform.

Een tussenvloersysteem met vele mogelijkheden! De toepassingsmogelijkheden van tussenvloeren van SSI Schäfer zijn nagenoeg onbegrensd. In combinatie met ons veelzijdig aanbod aan stellingen, werkplaatsinrichtingen en kunststof bakken kan er gelijktijdig worden opgeslagen en verwerkt. SSI Schäfer levert u deze complete en uitgekiende tussenvloersystemen uit zijn enorme aanbod uit eigen hand.

Afhankelijk van uw eisen en behoeften realiseren wij voor u tussenvloeren als vrijdragende constructie, als stellingsystemen met tussenvloeren en als stelling met meerdere verdiepingen. Daarbij bieden wij zeer uiteenlopende kolommenstramienen, handrelingen en palletafgifteplaatsen, vloerplaten en trappen.

Of het nu vrijdragende stellingen of stellingsystemen met tussenvloeren betreft: onze systemen kunnen naar keuze worden uitgebreid in lengte- en dwarsrichting en kunnen daardoor worden aangepast  aan de meest uiteenlopende belastingen en eisen op locatie.

Als complete aanbieder is SSI Schäfer uw ervaren en betrouwbare partner voor uw magazijninrichting, vanaf de planning tot aan de montage.
Onze vakkundige adviseurs ontwikkelen  individuele oplossingen, afgestemd op uw specifieke eisen.

Contacteer ons zeker en vast: