Transportmanagement.be

Salon van Brussel : de laatste rechte lijn

 29/11/2012  Yannick Haesevoets  Trucks, Van
Salon van Brussel : de laatste rechte lijn

Met nog enkele weken voor de opening stelde Febiac de 91ste editie van het Salon van Lichte Bedrijfsvoertuigen voor aan de pers. Dit Salon vindt plaats van 11 tot 20 januari in Brussel, waar ook Truck & Transport vier dagen (in plaats van vijf zoals voorzien) zal verblijven,  namelijk van 11 tot 14 januari.

Vanuit het Salon van Lichte Bedrijfsvoertuigen, we zullen voorzien in het bijzonder een plaats speciaal gewijd aan carrosserieconstructeurs en bedrijfswageninrichting. Dit geeft wagenparkbeheerders en zelfstandigen de kans om op één centrale plaats op een snelle manier kennis te maken met het marktaanbod.

Wat de “zwaardere modellen” betreft, kunnen we de 7 zwaar gewichten welkom heten op editie 2013. En dat terwijl twee jaar geleden DAF Trucks besloten had om Truck & Transport naar de zijlijn te schuiven… Het salon brengt een zestigtal exposanten samen op 11.000 vierkante meter, waar carrosserieconstructeurs niet aanwezig zullen zijn.  Ondanks de inspanningen van Febiac was het onmogelijk om deze sectorleden aan te trekken, waarbij zij uiteraard vergeten dat het belangrijk is om zich af en toe “te tonen” aan het publiek. Jammer. En tot slot, niet te vergeten: zondagnamiddag zal geplaatst worden in het teken van bestuurders en men verwacht meer dan 25.000 bezoekers in paleis 11 en 12.