Transportmanagement.be

Renault Trucks introduceert een Adventure kit voor de Kerax

 25/02/2013  Yannick Haesevoets  Trucks
Renault Trucks introduceert een Adventure kit voor de Kerax

De Renault Kerax staat bekend om zijn stevigheid en betrouwbaarheid op bouwterreinen, maar heeft ook zijn sporen verdiend in de expedities van Renault Trucks, zoals de Zijderoute en de Cape to Cape.

De Renault Kerax Adventure biedt een totaal nieuwe kijk op het gamma. Met de grijze gril met het ‘Adventure label’, de stevige koeienvanger en de zonneklep met het Renault Kerax logo wordt het gevoel van robuustheid versterkt. De Kerax Adventure is boven op de cabine uitgerust met verchroomde misthoorns: handig bij slecht weer en beperkt zicht om andere weggebruikers te waarschuwen. De Kerax Adventure kit is compatibel met alle Kerax voertuigen, ongeacht de configuratie en de motoruitvoering.

Zoals voor het gehele bouwgamma is ook voor de Kerax Adventure het Optifuel Programma van Renault Trucks beschikbaar om het brandstofverbruik te verminderen. Brandstof is vaak de grootste kostenpost voor een bouwonderneming. Om deze kosten te beperken biedt Renault Trucks verschillende oplossingen aan, zoals de geautomatiseerde Optidriver+ versnellingsbak die bijvoorbeeld over een off-road-modus beschikt voor moeilijk begaanbare terreinen. Bovendien stellen de softwareprogramma’s Optifuel Infomax en Optifleet de onderneming in staat om enerzijds het verbruik te analyseren en op te volgen en anderzijds het wagenpark in real time te volgen.

Lees alles over Renault Trucks in onze Transport & Van In Belgium directory!