Transportmanagement.be

Ninatrans neemt nationale activiteiten van Vervoer Verhulst over

 05/10/2012  Yannick Haesevoets  Economie
Ninatrans neemt nationale activiteiten van Vervoer Verhulst over

Voor sommige bedrijven biedt de economische crisis uitgelezen groeimogelijkheden. Dat is onder meer het geval voor Ninatrans (Bierbeek), dat sinds 1 oktober de nationale activiteiten van Vervoer Verhulst (Tienen) heeft overgenomen.

“Met deze overname versterkt Ninatrans zijn transportactiviteiten in België en krijgen we er een team van ervaren medewerkers bij”, aldus de directie van Ninatrans. Vervoer Verhulst is een jong bedrijf – het werd gesticht in 2003 in Oud-Heverlee en verhuisde Twee jaar later naar een nieuwe uitvalsbasis in Tienen – en is actief in nationaal en expresstransport en het internationale vervoer. Het heeft ook een vergunning voor ADR- en uitzonderlijk transport.  De vloot bestaat uit een twintigtal trekkers en een dertigtal opleggers.

Ninatrans is actief in het nationale en internationale transport, met een specialisatie in luchtvracht. Het bedrijf heeft filialen in Nederland, Frankrijk en Duitsland, en beschikt in totaal over meer dan 100 voertuigen. Begin dit jaar vestigde het familiebedrijf onder leiding van Benny en Nina Smets zich nog in een gloednieuwe hoofdzetel langs de E40 in Bierbeek (Haasrode).