Transportmanagement.be

Nieuwe Volvo FM laat zich zien

 05/03/2013  Yannick Haesevoets  Trucks
Nieuwe Volvo FM laat zich zien

Volvo Trucks is aan een waar productoffensief bezig. Het volgende model dat onder handen wordt genomen, is de Volvo FM. De truck wordt pas op 19 maart officieel gepresenteerd in Europa, maar rijdt nu al rond op de openbare wegin het kader van een ludieke paparazzi-competitie.

Vanaf vandaag rijden twee niet-gemaskeerde trucks twee weken lang op een uitgebreid traject door Europa. Liefhebbers die de nieuwe FM kunnen spotten, worden beloond door de Zweedse truckfabrikant. “We willen graag dat het publiek ons de eerste foto´s van de nieuwe truck stuurt. De foto´s worden gepubliceerd op een speciale website en de winnaars worden uitgenodigd voor een exclusieve testrit met de nieuwe truck in Göteborg,” aldus Jeff Bird, Director Press tests bij Volvo Trucks en projectleider voor de wedstrijd.

De trucks volgen elk hun eigen route door Europa. Ze zijn voorzien van speciale strepen waardoor ze opvallen tussen de rest van het verkeer. Wie de eerste foto´s van de nieuwe Volvo FM wil bekijken, kan terecht op www.volvotrucks.com/paparazzi.

Lees alles over Volvo Trucks in onze Transport & Van In Belgium directory!