Transportmanagement.be

MAN levert 29 opleidingstrucks aan Sociaal Fonds Transport en Logistiek

 30/01/2014  Yannick Haesevoets  Trucks
MAN levert 29 opleidingstrucks aan Sociaal Fonds Transport en Logistiek

Het Sociaal Fonds Transport en Logistiek (SFTL) nam onlangs 29 nieuwe MAN Euro 6-opleidingsvoertuigen in ontvangst. Het gaat om 15 MAN TGX 18.400 trekkers en 14 MAN TGX 18.400 bakwagens, die door Wierda Voertuig Techniek uit het Nederlandse Joure van dubbele bediening en vier bijkomende zitplaatsen werden voorzien.

Uiteraard zijn wij bijzonder verheugd dat wij 29 nieuwe voertuigen mogen leveren aan een partner als het SFTL. Een partner met aanzien en een grote zichtbaarheid op ons wegennet. Op die manier vormt het SFTL voor ons een uithangbord, waar we fier op kunnen zijn“, zegt Marc De Baerdemaeker, Managing Director van MAN Trucks & Bus België.

Het SFTL maakt met de MAN TGX 18.400 Euro 6 ook een bewuste keuze voor een milieuvriendelijke oplossing. “Als vertegenwoordiger van een sector hebben wij een voorbeeldfunctie. Ook als het gaat om de combinatie van economie en ecologie. Bovendien rijden wij tegenwoordig 8 jaar lang met onze voertuigen, zodat een keuze vandaag ook binnen 8 jaar nog gevolgen heeft voor het milieu“, weet Willy Mullebrouck, Directeur Opleiding van SFTL.

Lees alles over MAN Truck & Bus in onze Transport & Van In Belgium directory!