Transportmanagement.be

Legbordstellingen van SSI Schäfer

 21/02/2013  Yannick Haesevoets  Advertorial
Legbordstellingen van SSI Schäfer

Voor alle situaties een passende legbordstelling! Om uw magazijntaken efficiënt te kunnen oplossen, heeft u bij SSI Schäfer de keuze uit verschillende legbordstellingsystemen met uitgebreide uitvoeringsmogelijkheden en accessoires.

De legbordstellingen van SSI Schäfer worden in overeenstemming met uw producten en eisen ontwikkeld. Hierdoor heeft u de beschikking over uitgebalanceerde, variabele en flexibele legbordstellingen voor veelzijdige toepassingsmogelijkheden van de hoogste kwaliteit. Onze legbordstellingen zijn op elk moment, ook achteraf, uit te breiden met één of meerdere verdiepingen.

Alle SSI Schäfer kunststof magazijnbakken zijn zo ontwikkeld dat ze zonder problemen in alle magazijnstellingen kunnen worden opgenomen. De veelzijdige en op elkaar afgestemde maten zorgen in de afzonderlijke stellingsecties voor uiteenlopende combinatiemogelijkheden.

SSI Schäfer biedt u gratis projecttekeningen en professioneel advies als service aan. Voor u zoeken we de meest efficiënte magazijnoplossingen!

Contacteer ons zeker en vast: