Transportmanagement.be

Katoen Natie optimaliseert zijn warehousingactiviteiten met Ruckus ZoneFlex

 05/09/2013  Yannick Haesevoets  Contract Logistics
Katoen Natie optimaliseert zijn warehousingactiviteiten met Ruckus ZoneFlex

Katoen Natieverbetert met ‘slimme’ wifi klantfeedback en integriteit elektronische communicatie binnen veeleisende RF-omgevingen

Ruckus Wireless levert zijn ZoneFlex™ Smart Wi-Fi-producten en -technologieën aan Katoen Natie. Deze internationale logistiek dienstverlener en havenexploitant gaat met deze betrouwbare technologie zijn warehouseactiviteiten wereldwijd ondersteunen. “In de huidige warehouseomgeving, waar tijd geld is, is een betrouwbaar draadloos systeem onmisbaar”, zegt Ian De Winter, Telecom Director bij Katoen Natie. “Bovendien merkten we dat conventionele wifi-technologie niet in staat is om goed te functioneren in onze constant veranderende Radio Frequency (RF)-omgeving.

Warehousing en logistiek vertegenwoordigen een grote kans voor Ruckus, omdat deze omgevingen perfect aansluiten bij de kernkwaliteiten van onze producten op het gebied van draadloze betrouwbaarheid en aanpassingsvermogen”, zegt Rob Mustarde, vicepresident Worldwide Marketing van Ruckus Wireless. “Het afgelopen jaar hebben we een flink aandeel van deze markt gepakt en contracten gesloten met nieuwe warehousingklanten over de gehele wereld, en zijn we strategische samenwerkingen aangegaan met grote spelers in dit segment, zoals Intermec. De samenwerking met Katoen Natie onderstreept onze toonaangevende positie in deze markt en in deze groeiende vertical.