Transportmanagement.be

Hebic lanceert sjorsysteem Duo-Fix

 02/01/2013  Yannick Haesevoets  Van
Hebic lanceert sjorsysteem Duo-Fix

Ter gelegenheid van het Autosalon 2013, van 11 tot 20 januari introduceert Hebic zijn nieuwe sjor- en montagesysteem Duo-fix. Het gepatenteerde systeem combineert het monteren van de wandbescherming en die van sjorpunten in één oplossing, en dat zonder te moeten boren in de carrosserie.

 Met het Duo-Fix klemelement maakt de inrichter gebruik van de bestaande openingen in de carrosserie. Hierdoor klemt het wandpaneel stevig tegen de carrosserie, en is het ook een stevig verankerd sjorpunt waaraan zowel een sjorband met gesp als een vliegtuigrail of een eindfitting met sjorband en ratel bevestigd kan worden. Horizontale sjorpunten bieden tal van mogelijkheden voor het bevestigen van ladders,stellingen, buizen platen enz.

Voor de bedrijfswageninrichter is vooral de gebruiksvriendelijke en gemakkelijke manier van monteren waardevol. Samen met een 6,5 mm dikke gecoate berkenmultiplex wand-, plafond- en wielkastbescherming  en een 12 mm dikke antislip laadvloer met antislip noppen en gemakkelijk bereikbare vloerhaken is het Duo-Fix systeem een volledige oplossing voor een robuuste bescherming van elke bestelwagen, zijn gebruiker en zijn lading.