Transportmanagement.be

H.Essers bevestigt vertrouwen in MAN

 02/10/2014  Yannick Haesevoets  Trucks
H.Essers bevestigt vertrouwen in MAN

Met het oog op een verdere nauwe samenwerking sloot H.Essers onlangs een nieuw exclusief partnership af met MAN en dit voor de komende 3 jaar. Specifiek gaat het telkens om trekkers van het type MAN TGX 18.480, uiteraard beantwoordend aan de nieuwste Euro 6 emissienorm.

H.Essers stelt 3900 mensen te werk verspreid over 37 vestigingen in 11 landen in West- en Oost-Europa. Op dit ogenblik telt H.Essers een vloot van 1.250 trekkers (voor 95% bestaande uit MAN) en 2.500 aanhangwagens.

Naar kostprijs toe onderwierp H.Essers alle spelers aan een TCO (Total Cost of Ownership) onderzoek en de MAN TGX 18.480 kwam er als winnaar naar voren. De vermelde ondersteuning heeft niet louter betrekking op het algemene aftersales gebeuren maar strekt zich ook uit naar tal van (technische) trainingen met onder meer ProfiDrive chauffeurstrainingen volgens het “Train the Trainer” principe. Op die manier maakt H.Essers gretig gebruik van de MAN Solutions, de commerciële benaming waaronder MAN de verschillende serviceproducten groepeert.

 

Lees alles over MAN Truck & Bus in onze Transport & Van In Belgium directory!