Transportmanagement.be

Advertorial: Truck & Transport 2013

 02/01/2013  Yannick Haesevoets  Economie
Advertorial: Truck & Transport 2013

Het professionele Salon van het wegvervoer zit helemaal op schema. De operationele kant van Truck & Transport loopt op wieltjes en de 7 grote truckmerken hebben hun deelname bevestigd, evenals een hele reeks koetswerkbouwers, leveranciers van uitrustingen en toebehoren, logistieke dienstverleners en banden- en brandstofspecialisten.

De formule van deze tweejaarlijkse professionele ontmoeting is de laatste jaren een succes gebleken. Zowel bij het publiek als bij de exposanten. De beurs biedt u dan ook heel wat mogelijkheden om de belangrijkste spelers in de markt te ontmoeten en nieuwigheden te ontdekken. Bovendien zijn er dit jaar een hele reeks leuke initiatieven en herdachte concepten die deze Truck & Transport-editie zeker het bezoek waard maken:

–  Twee nocturnes – op vrijdag 11/01 en maandag 14/01 – in plaats van 1 enkele.

– Een forum met informatiesessies en debatten over onder andere: het nieuwe Ifast-systeem voor de homologatie van voertuigen, nieuwe vormen van alternatieve aandrijving, de toekomstperspectieven van telematica, de evolutie van de reglementering, enz.

– Een ‘Innovation Square’ waar je recente ontwikkelingen in de transportwereld kan ontdekken en die u toelaten om intelligent te investeren.

– Een Media & Business Lounge in paleis 12 waar u even kan werken – gratis wifi – of herbronnen dankzij de vakgerelateerde magazines en reportages van de verschillende mediapartners.

Vergeet ook niet dat Truck & Transport parallel georganiseerd wordt met het 91e Salon. Elke Truck & Transportbezoeker heeft vrije toegang tot het Salon voor Lichte Bedrijfsvoertuigen, Vrijetijdsvoertuigen en Moto’s!

Wees er dus zeker bij tussen 11 en 14 januari te Brussels Expo.

Praktische info over Truck & Transport 2013
http://truck-transport.be/nl/salon/visiteur/)