Transportmanagement.be

Advertorial: Het 91ste Salon voor Lichte Bedrijfs-, Vrijetijdsvoertuigen, Moto’s en Fietsen

 04/01/2013  Yannick Haesevoets  Van
Advertorial: Het 91ste Salon voor Lichte Bedrijfs-, Vrijetijdsvoertuigen, Moto’s en Fietsen

Breng tussen 11 en 20 januari 2013 zeker een bezoekje aan het Salon. Want er valt voor iedereen wel wat te beleven. Ben je op zoek naar een lichte bedrijfswagen, een nieuwe auto, motor of fiets of vind je het gewoon leuk om je te vergapen aan de meest exclusieve prestigewagens? Het maakt niet uit, je gaat op het Salon zeker je gading vinden. Want op zo’n 90.000 m² zullen quasi alle merken vertegenwoordigd zijn met al het moois dat ze te bieden hebben.

Naast een gevarieerd gamma aan personenwagens, motorfietsen, scooters, quads, fietsen en andere vrijetijdsvoertuigen, staan tijdens deze editie vooral de praktische bestelwagens en blitse personenbusjes in de kijker. U vindt op het Salon dan ook zeker de ideale vervoersoplossing voor uw bedrijf, want quasi het volledige spectrum aan bedrijfsvoertuigen kan er aanschouwd worden. Er is tevens een speciale ruimte voorbehouden in paleis 6 en 7 voor carrosseriebedrijven, inrichters en belettering-firma’s. Zo krijgt u onmiddellijk een overzicht over hoe u uw bedrijfsvoertuig optimaal kan personaliseren.

Weet ook dat van 11 tot 14 januari 2013 de professionele vakbeurs Truck & Transport plaatsvindt in twee bijkomende paleizen van Brussels Expo. Deze tweejaarlijkse afspraak is een 100 % efficiënte B2B-ontmoetingsplaats voor de sector van het zware wegtransport. Er zijn interessante combi-tickets beschikbaar, indien u beide Salons wenst te bezoeken.

En heb je niets bijzonders nodig? Kom dan puur voor het plezier en laat je verrassen door de vele nieuwigheden, de premières, de Dream Cars tentoonstelling, fiets & zo, het paleis voor de lichte luchtvaart, de talrijke leuke animaties, zoals de 4×4 piste, de Eco Test Track, de moto trial en stunt shows, de biker- en fietsparade, de e-card en zo veel meer.

Kortom, een niet te missen Saloneditie!

Klik hier voor de praktische info over het Salon